Tobias Karlsson blir hedersmedlem

av Marie den 3 mars, 2015

TobiasmedlemHej Tobias Karlsson, konferencier på STF:s yrkeskonferens. Vad tänkte du när du fick förfrågan om att vara med?
– Det är alltid jätteroligt när det kommer den här typen av förfrågningar. Jag tycker att det är trevligt att komma ut och träffa nytt folk. Sedan kände jag tidigt att det verkade vara fina människor som arrangerade det här.
Blev det som du tänkt dig?
– Man vet ju aldrig vad man ska förvänta sig när man åker ut. Jag blev faktiskt väldigt tagen över hur mycket värme, humor och samhörighet det finns här på tandsköterskornas konvent.
Vad roligt!
– Ja, och dessutom blev det så väldigt givande. Det var faktiskt överraskande. Jag hade ingen aning om att rotfyllningar kunde vara så intressanta!
Jag har hört att du inte går särskilt ofta till tandläkaren…
– Det stämmer tyvärr. Jag vet inte varför det har blivit så. Jag hade aldrig några problem som liten, inga hål eller någonting. Det är ju inte särskilt behagligt att gå till tandläkaren. Men nu kanske jag kan ta mig dit i alla fall.
Stämmer det att du ska bli hedersmedlem i STF?
– Ja, det ska jag bli! Jag förstår inte att inte alla tandsköterskor är med i sitt förbund, det verkar helt galet. Alla här känner stolthet i sitt jobb, man samverkar på kliniken och delar bördan. Då är det ju också självklart att alla ska vara med i Svenska Tandsköterskeförbundet.

Text Mia Malmstedt

{ 0 kommentarer… lägg till en nu }

Lämna en kommentar

Previous post:

Next post: