Framtidens Tandsköterskeutbildning 2025

av Marie den 22 november, 2016

Vi är stolta att vårt seminarium från vårt arbete i Nordplus projektet blev lyckat.

Det är många som vill vara med och förbättra framtidens tandsköterskeutbildning vilket är positivt för hela branschen.

nordplus-horisontal-161117

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Hannah Sjöholm maj 9, 2017 kl. 10:27

Hej!
Hannah Sjöholm heter jag och jobbar som tandsköterska på en estetisk tandvårdsklinik i Klippan, Skåne. För 3 år sedan gick jag tandsköterskautbildningen i Helsingborg och var även med i Ledningsgruppen. Jag upptäckte att det inte fanns något studiematerial inom protetik riktat till tandsköterskor och började genast skriva ett häfte på 44 sidor för våra framtida tandsköterskor. Jag sitter även kvar i ledningsgruppen i Helsingborg. Häftet/boken är på tryck och förväntas vara i min hand nu på onsdag den 10/5-17. Jag har även satt ihop en gedigen föreläsning om protetik som jag haft för tandsköterskorna i Helsingborg nu 3e gången på rad. Det hade varit kul att berätta mer om detta i Tidningen Tandsköterskan eller vad ni tycker är lämpligast.
Ni kan nå mig på 0709151170 eller protetikkurs@gmail.com

Svara

Marie maj 9, 2017 kl. 10:53

Hej Hanna!
Absolut jag skicka dina uppgifter till vårt redaktionsråd så kontaktar de dig.

Svara

Lämna en kommentar

Previous post:

Next post: