Dörren står fortfarande öppen…

Intresset för STF:s Yrkeskonferens . i februari slår alla rekord! I mitten av december hade närmare 300 anmält sig. Det betyder att det tidigare deltagarrekordet redan är passerat – en och en halv månad innan konferensen öppnas. Och bäst av allt: dörren står fortfarande öppen om du inte redan anmält dig. På grund av det stora intresset har anmälningstiden förlängts till 15 januari 2018.

2017 års Yrkeskonferens samlade totalt 285 deltagare, vilket då var rekord . Men 2018 års konferens, som arrangeras i Stockholm 1–2 februari, blir alltså ännu mer välbesökt.

Upplägget är detsamma som sist: konferens och utställning äger rum på Clarion Hotel Sign, där även många deltagare bor.

Den stora festen på torsdagskvällen, med middag, artistuppträdanden och prisutdelningen för Årets tandsköterska går av stapeln på Wallmans Salonger.

– Den som inte redan anmält sig borde verkligen ta chansen, uppmanar förbundsordförande Erja Anttonen.

– För oss tandsköterskor är det här årets höjdpunkt. Att programmet lockar och engagerar många visar inte minst de många anmälningarna.

Hon tror att man hittat rätt mix av inspirerande och kunskapsutvecklande föreläsningar, kombinerat med festliga inslag och varm gemenskap.

– Många av de punkter som tas upp påverkar tandsköterskan i hennes vardag. Med andra ord något man kan ta med sig hem och direkt använda sig av i sitt jobb.

Exempel på det är ”Kliniska tips och trix” och ”Protetik i det kollapsade bettet” där protetikspecialisterna Martin Janda respektive Per Häger delar med sig av sina insikter och ger konkreta råd.

Andra exempel är pedodontispecialisten Georgios Tseligkaridis tankar kring hur vi kan möta det växande karieshotet bland unga, bettfysiologen Christina Mejersjös syn på tandsköterskans roll och flyktingsamordnaren Sara Rangmars analys kring vilken tandvård som kan eller inte kan anstå.

Anmäl dig!

Du anmäler dig här, eller läs mer om konferensen på denna sida!